New Year

Heloo readers It's New Year. Jag fyller år snart 11 feb då är 14 woop woop. Idag så har gick jag Estelle och Nora till stan och skulle köp det sista. Min buss kort gick ut idag men jag fick en ny idag så det blir nog bra. Snart ska vi fixa oss till fest hos Aleksandra jag kommer lägga upp massa bilder senare när jag har tagit.
 

Dom bästa

Idag är det nyår omg fett snabbt 2012 har gått det var typ somma för en vecka sen haha men nu så sitter vi tjejer och snackar tjej snack om ni läser detta så betyder ni väldigt mycket för mig ni finns alltid där och jag kommer alltis finnas där för er älskar er
Estelle min älskling
Elina min och allas glädjespridare älskar dig
Aleksandra min aleksitos love you 
Nora min fina älskar dig
Isabella my twini and alwase will be
Izabella min prinssesa love u
Jonna oj liten bild men älskar dig min fina puss
 

Nyårslöften

Nu kommer det jag Jonna, Nora, Estelle, Aleksandra, Elina, Bella, Izabella ska börja gymma och vi ska få 2013 kroppar vi kommer gå ett viss antal dagar och om någon inte går för dom inte orkar eftersom dom vill vara hemma och måste gymma ensam till vi andra ska gymna med den så ingen vill väll gymma själv? Men man kommer undan om man är sjuk och har varit hemma eller någonting med familjen typ


Me + u

Hej! Nu ska vi sova hoss Jonna och Nora. Men idag har jag Aleksandra, Estelle och Nora varit i stan för Estelle har köpt HUNTERS jag vill också jag ska spara pengar och sen köpa för man kan ha som när som helst. Men men imorgon är det NYÅR woop woop vi ska vara hos Aleksandra.


Dagen

Hej alla! Jag kom hem med dom där klackskorna och min mamma blev skit sur och då bytte jag tillbaka den och köpte ett par skit snygga med nitar på. Sen så åt vi lite mat och sen gick jag till Estelle och vi skulle öva lite med våran klackskorna aleks kom sen med sina. TAGGAD TILL NYÅR för då ska vi var hoss Aleks.


We are a secret can't be exposed

Hej readers!
Idag har jag varit i stan med Estelle Jonna och Nora och jag byte mina byxor och sen har jag köpt lite saker. Men The problem är att jag köpte ett par högklackar men dom är för höga och jag får inte använda den av min mamma så jag ska köpa andra imorgon.


Time to look at Gossip Girl

Hej, readers! 
Nu så ska jag snart sitta och kolla på Gossip Girl woop woop. Hahaha alla ligger med sina mobiler och kollar på Gossip Girl efter som inte alla ligger på samma så är vi JÄVLIGT osciala. Men men imorgon ska vi nog shoppa lite mer i stan eller lillje vi får se.

Stan idag

Heloooo!
Sitter hemma hoss Estelle och typ Estelle sitter vid hennes data jag sitter vi hennes iPad och Nora sitter vid hennes mobil Social eller hur? Men idag har vi shoppat lite på mellandagsrean jag köpte en tröja från Gina och jeans från salt men jag råka köpa fel byxor men jag ska lämna in den imorgon


God morning

Hej alla!
Jag har nyss vaknat och kollar på tv ska snart äta frukost. Sen kanske ska jag träffa Jonna och Nora för dom kommer hem idag dom har varit borta sen söndags och jag saknar dom redan. Men nu så ska jag äta frukost.


Nu på riktig

Nu ska jag blogga på riktig tänkte jag goodie. Idag har jag varit med Aleksandra, Marre och Wille och vi var i stan. Marre och Wille ville kolla på bio men jag och aleks ville inte så dom kollade på bion och vi gick till olika affärer och kollade lite vi ångrade sen att vi inte gick med på bio men aja nu är jag hemma och ska kolla på Break Out Kings


Plugga!

Hejsan!


Nu så sitter jag Jonna Isabell och Nora och pluggar för att vi har no prov på fredag. Det är värsta snöstormen eller det var så det är fullt med snö över allt och då lyckas jag ha min Air Max. Efter vi har pluggat ska vi typ åka pulka hihi och sen ska jag hem men bloggar kanske mer sen puss


Hey you I like your style!

Helloooo!


Nu så sitter jag och Jonna kollar på tv och dricker te och Nora fixar sina naglar.

 

Jag ska sova hos dom idag fett med mys. Idag har jag varit i skolan och sen följde jag med Bella till läkaren och Nora följde med, sen köpte vi chips hehe och vi ska snart plugga.


Godmorgon!

Godmorgon!
Nu så kollar jag på Vakna Med The Voice och sen ska jag till skolan. Men nu har jag fått min iPhone så jag kommer kunna blogga bättre och mer menmen måste fixa mig bloggar mer sen!


Första advent!

Hej alla! 
Förlåt att jag inte har bloggat men jag har haft så mycket med skolan osv.
Men nu kommer jag kunna blogga bra eftersom jag kommer få min iPhone imorgon.
Idag är det första advent så det är bara 4 veckor kvar tills jul. Idag har jag varit med Bella och Ville vi var och kollade på Aleksandra och Anna när dom sjung i kören och sen så tågluffade vi.