Åstugan

Hej alla blogg läsare! Nu så ska vi snart sova. Idag har vi typ gjort skit mycket känns det som, men vi har typ varit men Teo kanske två timma och sen bada vi med honom och sen så typ körde vi catch the flag ute på ängen och sen fotboll. Juste! Vi har också hoppat studsmattan med vatten ballonger. Ska sova nu puss älskar er<3


Tvättar mina skor

Hola! Jag har nyss varit nere i tvättstugan och la in mina converse i tvätten. Efter som dom är jätte smutsiga. Jag vet det låter konstigt men det funkar och det förstör faktiskt inte skorna eftersom min mamma en gång spilde tomat sås på sina vita convere och sen så tvättade hon dom och nu är dom krit vita. 

Singing dog

Hahhahhah jag dör


Frida

Shoo! Idag har jag varit hemma heladagen med min mamma jag har inte orkat gått ut men imorgon bitti kommer jag kanske åka till Jonnas och Noras landställe kommer bli skit kul :)
Jag tipsar att alla ska prenumera på Frida tidningen jag har gort det ganska länge och ibland får man smink. Man får jätte många posters! :)

Onsdag

 

boost


Time to go home

Har nyss vaknat ska snart hem. Ska hjälpa min mamma med tvätten och sen handla lite. Jag har haft jätte kul här hos Martina. Igår så spelade jag fotboll med Leos kompisar dom är typ 23-25 jag vet inte men det var iallfall kul. Sen gick vi till hemma kväll och hyrde en film någoting med Time den var faktiskt bra tycker jag. Ni borde kolla på den. hahah vi köpte godis för 160kr det var mycket eller?

Dagens outfit

tröja: vet ej 
Mjukis byxor: Cubus 
 

Gud vilken kväll

Hej alla blogg läsre. Den här kvällen var en trött kväll eftersom jag min store bror Leo och jasmine körde fotboll i en timme (killarna mot tjejerna) vi vann inte eftersom dom fuskade så himmla mycket. Juste innan vi körde fotboll badade jag och Jasmine så himmla skönt lite kallt men det gick. Tips kör inte fotboll eller spring inte efter ni har ätit man får håll och det var inte skönt. Jag och Martina plockade lite blåbär och smultron och typ läder eller vad det änn heter vi ska göra typ saft ut av det. Ska snart duscha innan jag går och lägger mig.
puss oc godnatt

...


Frågestund

Hej tänkte göra en frågestund fråga vad ni vill jag kommer svara.
 

Just nu

Hej alla bloggläsare nu så kollar jag på tv och sitter framför datan. Äter lite godis också. 
Juste i morse så gick en ambulan bi förbi och det lät och sen så min mammas kompis hund typ försökte härma bilen han kan typ prata och sjunga men inte så tydligt ska filma någongång.
 

Mylovebasket.

Tänkte lägga upp några sol prudukter. som jag tycker är skit bar och rekomenderar. tryck på bilden om ni vill köpa varon.
 
 - Tropical Tanning Oil Dark 200 ml hos Mylovebasket sololja för er som vi steka i solen lite snabbare.luktar gott.
 - Protective Sun Spray Lotion  SF8 200 ml hos MylovebasketFör er som blir lite bränd i solen köp detta luktar också jätte gott
 - Protective Dry Oil SF6 200 ml hos MylovebasketFör er som får torrt hud efter har varit i solen. Den här luktar skit gott
 - After Sun Moisturising Lotion 200 ml hos MylovebasketEfter man har solat är alltid bra att smörja in sig med den här underbara kräm.

Teenagers post

Hej alla och godmorgon. Idag ska jag till min mammas kompis jobb och sk typ vara där har inget att göra. Men iallafall så ska jag kanske vara hos min mammas kompis i 3 dagar eller 2. Jag tänkte lägga upp några teenagers post som jag tyckar är sanna. 
Tryck på bilderna för att komma till deras hemmsida! eller tryck! Här

This means war

Godnatt alla bloggläsare. Har suttit och kollat på This means war den var as bra. Jag rekomenderar att alla kollar på den. Måste gå lägga mig nu puss.

Ska till min mammas kompis

Hej alla blogg läsare. snart ska jag bil hämtad av min mammas kompis jag ska sova hos henne.
Eftersom att det är lite krångligt hemma.(kommer inte skriva om det) lite privata saker som har hänt.
Men jag ska iallafall sova hos henne idag och kanske kommer hem imorgon.                                                                                                  
 
 

Snabb inlägg

Hejsan! Sitter hemma ska snart göra pankakor. Men har varit hemma hela dagen. Ska också snart baka med mami eftersom hon har ledigt idag. puss

Mylovebasket

Följ mig på mylovebasket: demikort
www.demikorte.mylovebasket.com
(tryck på bilden för att köpa varon om ni vill)
 
Hot Anatomy - USA Bikini Set hos Mylovebasket
Replay - Denim Shorts hos Mylovebasket
skit snygga shorts

Varit med Jonna,Nora och Max

Hej alla bloggläsare!. Idag var jag hoss Jonna och Nora för att dom ska åka till gottland. kommer Sakna dom alla så himmla mycket. Hoppas dom 5 dagarna går fort så jag kan träffa er igen jag kommer värkligen saknar er.
Iallafall idag när jag skulle hämta min väska så stannade jag kvar vi åt middag och tog några bilder. Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men vi får se. 
hhaha gud va ful men det får va så :)

Det funkar

Så jävla glad att appen funkar nu äntligen. Iallafall ska jag till Jonna och Nora ska lämna deras jacka och hämta min väska sen ska jag träffa Bella,Marre och Oskar. Nu kommer bussen puss


Dagens outfit


Dags att städa

Har nyss vaknat.Godmorgon alla blogg läsare. Nu dka jag snart städa lite så det ser rent och fint ut. Efter jag är klar ska jag kanske till grönan. Annars stannar jag hemma eftersom jag har inte varit hemma på länge.
 

Dags kollo

Hejsan alla! Idag har jag varit på dagskollo igen skit kul.
vi hade sju kamp och jag kom 3 och vann en bad ring (rosa) Idag så var det sista dagen :( vill åka igen.
Iallafall efter gick jag Jonna,Nora,Bella,Aleksandra och Marre till långholmen. Vi köpte chips och massa gott.
Jag Jonna och Marre var den som bada vattnet var kallt med det gjorde inte så mycket.
Ni som badar på långholmen var försiktig! det var en kille som går dit hela tiden och kollar på tjejer i den här åldern. vi såg han idag han typ filmade och jag har sett honom många gånger. Men jag Bella,Aleksandra och Marre har redan polis anmälat :)
skrev mitt namn på Marcus rygg

Bad bussen

Hej alla nu så är jag med Vanja,Jonna,Nora och Max. Sorry att jag inte bloggade igår men det blev knas med min mobil. Men idag har jag vart på Dagskollo med jonna ,Nora ,Alexandra,Bella ,Marre och Wille och vi träffade Vanja och Cornelia på bussen. Det var skit kul vi badade,grillade och fiskade osv. Men vi ska dit imorgon. Ska sova puss älskar er.
 

Bad bussen

Hej alla nu så är jag med Vanja,Jonna,Nora och Max. Sorry att jag inte bloggade igår men det blev knas med min mobil. Men idag har jag vart på Dagskollo med jonna ,Nora ,Alexandra,Bella ,Marre och Wille och vi träffade Vanja och Cornelia på bussen. Det var skit kul vi badade,grillade och fiskade osv. Men vi ska dit imorgon. Ska sova puss älskar er.
 

Godnatt

Godnatt och sov gott! Hehe lite sent men jag Jonna och Nora målade naglarna och ska snart sova puss

Mot stan

Hej! Nu så ska jag till stan kommer ta ungefär en timme kanske. Idag har jag solat och badat vädret vad jätte bra idag iallafall på landet. Men hoppas det blir bra väder i stan.                                                                                                                       

Vad är det som händer?

hejalla söta blogg läsare. jag,Jonna,Nora,Max och Victor körde kull ute på ängen och det ärvärkligen högt gräs man kan lägga sig och gömma sig man ser inget. Men iallafall så sprang Nora efter mig då försökte jag springa iväg men det var jätte halt sp jag halka och halkade på min fot så det gjorde skit ont, min nacke gjorde ondare men det gick över ganska snabbt, så jag var ändå med. 
Det var skit kul även fast man är kullrar ibland kan man bara lägga sig i gräset när man blev tröt och kolla på molnen. Nu ska vi kolla på film puss.                                

Blåbär/smultron

Hejsan alla readers! Idag har jag badat, kört tennis och plockat bär. Först så spelade vi tennis, tjejerna mot killarna. Vi vann den första matchen men sen så förlurade  vi andra:( vi gick ner till hopptornet och hoppade vattnet var lite kallt men jag hoppade ändå. Efter det så på vägen hem så plockade vi smultron och blåbär, vi ska baka paj med alla bär:) ska snart äta middag det kom några gäster och två av dom är i vår ålder. Måste gå puss. Vet någon recept till blåbärs paj skriv gärna på kommentar fältet puss.
 

Good morning

Godmorgon alla fina!
Snart ska jag äta frukost,jag är fett hungrig.
Igår så spelade vi tennis men jag hade skit ont i nacken så jag kunde inte göra så mycket igår. Jag kunde inte vända min huvud på höger kamin huvud typ lutade mot vänster. Aja shit happens.
Sk äta blogga mer sen puss