Bytt blogg

Bytt blogg ska blogga med Jonna,Nora,Bella och Alexandra bloggen heter www.reymersbrudar.blogg.se


Solar badar ute och grillar brittney spiers har rakat sin frilla!

Hej!
Det blir en korte inllägg för att jag ska duscha.
men idag så solade jag med Elina och Bella på långholmen och vi var där i typ 3-4 timmar solen var starkt.
Sen gick vi till Tanto och mötte upp Leon och någon annan kille och vi badade lite iskallt vatten men we made it.
Det blev fett kallt så jag gick till min gudmors hus och min mamma var där och grillade och då kom jag också för att det var morsdag då ville jag vara med min mamma vi hade jätte mysigt min mamma sa att typ nästa måndag skulle jag köpa skor en avsluttnings klänning och 2 par bikini älskar dig mammi.
Nu så ska jag duscha som sagt.
puss o kram
image description

Slagg hos Bella<3

Hej!
Ni så är det söndag, morsdag och kag har typ inte köpt något än men idag ska jag göra det för jag har inte varit hemma osv. Men idag ska jag typ bada med kompisar eller sola. Hoppas det blir varmt och skönt. Igår sov jag hos Bella vi var inne på FB och sen åt vi chips och kollade på Big Brother det var fett länge sen anyway jag bloggar mer sen.
Puss o kram


Svar<3

Svar: Det var min kompis topp men hon köpte dom typ förra året jag tror det finns likadana tror jag typ i Gina eller något puss och kram<3


Solar

helooo!
Idag så har jag varit i skolan det gick jätte fort och sen så gick jag och min grupp och Noras grupp till Tanto och några badade och solade jag,Nora,isabell och Nova solade och badade tillsammans det var skit kul och skit kallt men vi klarade det sen när vi slutade gick alla andra hem men jag,Nora,Nova,Isabell och vanja stannade kvar  och efter kom Jonna,Bella och isac.
Alla solade och efter ett tag kom Elina,oskar och saman också och alla solade och badade det var några från 6a som var också där med oss.
Jag solade minst i 3 timmar nu är jag solbränd typ och ska snart ducha bästa dagen.
puss o kramimage description
Nej en av vingarna har gått sönder den kunde typ inte flyga:(
image description

Fotboll

Hej!
Jag har nyss haft fotbolls träning eller vi gjorde inte så mycket jag har också duschat rakat mina ben osv men jag bloggar mer imorgon och jag kommer lägga upp jätta många bilder för att jag ska vara på tanto stranden med min klass vi ska sola skit mycket jag måste bli brun.
Men jag ska sova hos Jonna och Nora kommer bli skit mysigt men jag bloggar mer imorgon.
Puss i kram


Bästa skoldagen

HEJ!
Idag är det bästa för att idag slutar vi halv två och dom andra slutar två eller tre.
Men det var inte det som var bra men vi ska göra något film,dans grej typ 1 eller 2 timmar efter det har vi bild och sen lunch efter lunch har vi så klart rast så efter rast har vi bild igen och sen slutar vi så jävla skönt men men nu så måste jag fixa lite saker innan jag ska till skolan blogger mer sen.
puss o kramimage description
image description

godmorgon

Hej!
Nyss vaknat hihi tröt som fan och inte orkar gå till skolan men man måste.
Jag börjar iallafall klockan 9:00 hela veckan förutom tisadag för att vi ska ha dans och film vecka men nu så ska jag äta lite bloggar mer sen.
puss o kram

Dagen

hejsan!
Idag så solade jag på Nora och Jonnas balkong det var skit varmt Elina va också med.
Sen så cycklade vi ner till stranden och solade där och doppade oss också lite hahha det var fan kalt tyckte jag iallafall.
Sen så köpte vi nudlar och åt lite as gott efter det sminkade vi oss för att vi skulle kolla på en match men vi kollade på klockan och vi skulle inte har hunnit isstälet letade vi efter MC rap hahha töntar vi fick iallafall efter det gick vi till zinken för att vi skulle spela lite fotboll men det var match så vi kollade lite på matchen.
LÅNG dag jag och elina tog lite bilder också hiih .
puss o kramimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Time to sleep soon

Hola!
Nu så ska jag kanske lägga mig snart jag sover över hos Jonna och Nora med Elina vi kolla fortfarande på matchen men nu så är det 1-1 spännande hahha kommer inte kunna sova lite Hyp!
Jag har haft jätte mysigt med brudarna älskar er<3
Puss o kram


Chelsea mot Bayern

Hej alla nu så sitter jag Jonna,nora,Elina,Luan och Max och kollar på matchen. Hoppas Chelsea vinner nu så är det 0-0 så vi får se.
Bloggar mer sen.
Puss o kram


Cash flow

Hej alla jag bloggar på mobilen har igen data just nu.
Idag så hade vi match vi förlurade med typ 3-1 hihi aja vi kämpade bra iallafall det var jag som gjorde målet (stolt) efter det så sålde vi lite fika bullar osv till våran lag kassa och Jonna och Noras mamma hade en liten loppis och pengarna gick också till lag kassan vi fick in 3045 bra för 3 timmars jobb det var skit kul vi ska sälja lite mer eller dela ut reklam lappar så vi kanske kan komma in i gothia cuppen men kag kan inte blogga mer nu så jag bloggar mer sen.
Puss o kram<3


Nästa match

Hej alla förlåt för dåligt uppdatering men nu ska jag vara mer seriöst med bloggen jag har fått en ny desighn som min bror har gjort till mig jag är så jävla stolt över det han är fan bäst!!!
men jag ska ha match snart det är snart sammling så jag måste gå nu innan jag kommer försent <3
puss o kram
image description
image description
En bild när jag lockar håret och jag hade tänkt att ha så i skolavslutningen